top of page
PHOTO-2022-09-21-15-54-07.jpg

Bas Waters

Eigenaar Waters Web Design

Phone:

0611482194

Email:

Date of Birth:

Augustus 1997

Een kleine introductie

Ik ben een 24-jarige ondernemer die studeert aan de Radboud Universiteit. Naast mijn huidige werk en studie ben ik een eigen onderneming begonnen. Ik wil graag mijn kennis en expertise inzetten om andere ondernemers verder te helpen. Ik heb al de nodige vaardigheden door ontwikkeld die relevant zijn voor het ontwerpen van een website, zie hieronder mijn expertises:

Werk ervaring

Adobe Photoshop 2022

Tijdens mijn studie heb ik al de nodige kennis en expertise opgedaan met Adobe Photoshop. Deze expertise geeft een extra boost aan een website om het aantrekkelijker en levendiger te maken. Ik heb dit programma veel gebruikt bij logo's, sfeerfoto's, posters, etc.

Adobe Illustrator 2022

Dit is je beschrijving van de klant of opdrachtgever. Gebruik deze ruimte om achtergrondinformatie te geven over de klant, vat het werk samen dat je voor hen hebt gedaan of leg de aard van je partnerschap uit. Gebruik de knop om lezers naar specifieke projecten of naar andere relevante pagina's op je site te verwijzen.

Adobe Premier Pro 2022

Een audio- en videomontage programma die vrijwel alles kan aanbieden. Ik gebruik dit programma vooral om levendige instructievideo's te maken.

WIX-website

Voorheen heb ik sites gebouwd met verschillende programmeer talen. Echter kwam ik erachter dat de website moeilijk zelf te onderhouden zijn door de eigenaar zelf. Wix biedt hier een ideale oplossing voor, omdat de elke eigenaar de essentiële informatie zelf kan bewerken. Hierdoor ben je niet altijd afhankelijk van een derde partij waar de website is gemaakt. Inmiddels heb ik een paar websites gemaakt voor kleine ondernemers die inmiddels zelf hun website kunnen onderhouden.

Website domein verhuizen

Waarschijnlijk heeft u al een bestaand domein van uw huidige website. Weest gerust! U kunt uw huidige domein makkelijk overzetten, zolang u de juiste gegevens verstrekt.

Google SEO

Google Search Engine Optimalization is erg belangrijk. Hierdoor kan je website goed gevonden worden wanneer mensen naar je opzoek zijn in de zoekmachine van Google. Het is belangrijk dat alles goed ingesteld is, zodat uw klant u makkelijk kunnen vinden.

bottom of page